31 Mart 2014 Pazartesi

iyi haftalar

  Yeni haftaya uykusuz bir merhaba dedim bugün :). Kızım gece 3.30 gibi uyanıp 6.30 da uyumaya karar vermiş dün gece,şimdi hortlak gibi dolanıyorum ortalıkta minik kuzum ise o kadar az uykuyla cin gibi :) nerden bulurlar bu kadar enerjiyi bilmem.
  Haftasonu yapılan seçimler hakkında çok fazla bir yorum yapmak istemiyorum sadece oyunu kullanan sorumluluk sahibi bir vatandaş olarak sonuçların herkes için hayırlı olmasını diliyorum.
  Bizim evde haftasonu bol gezmeli ve yorucu geçti. Cumartesi akşamı kuzuyu ve babamızı başbaşa bırakıp bir tiyatro oyununa gittim, oyunun adı Medea, tek perdelik şahane bir oyundu kadına şiddet ve toplumda kadının yerinden bahsediyordu fazlasıyla etkilendim hatta oyundan çıktıktan sonra bir süre kocama düşman gibi baktım :) ama sonradan şükrettim halime o kahrolası erkeklerden biriyle evli olmadığım için.. Oyunun ilginç bir yönü vardı, misafirler oyuncularla beraber sahnedeydi oturma düzenini öyle ayarlamışlar çok hoştu.
  Pazar günüde havanın soğuk olması sebebiyle yine bir avm'ye kapandık bir kaç dergi ve kitap alışverişinden sonra yumuşayan havaya aldanıp attık kendimizi dışarıya ama o kadar çok üşüdümki gece yatağa yattığımda ısınmakta bayaca zorlandım :).
 
Haftasonu ganimetlerim


herayın vazgeçilmezleri



2 yorum:

  1. Önceki yazılarından birinde eşya boyamadan bahsetmişsin ,bende bu günlerde boyamayla uğraşıyorum ,yazını okuyunca dayanamadım yazıyım dedim,önümüzdeki günlerde fotoları ekliycem belki sanada cesaret olur ufaklığı öpüyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süper olur bir teşviğe ihtiyacım vardı zaten :) takipteyim..

      Sil