29 Nisan 2014 Salı

merhaba :)

Zorlu geçen bir haftanın ardından daha dinlenmiş olarak merhaba.Kızımın rahatsızlıgından dolayı buralara pek uğrayamadım ama neyse ki artık iyileşme sürecine girdik. Bahar aylarını çok sevmeme rağmen şu hastalıklarla en çok bahar aylarında karşılaşıldığı için sinir oluyorum :). Neyse gelmiş geçmiş olsun inşallah diyeyim..
Hafta sonu bol yağışlı ve sıkıcı geçti benim için pazar günü kızımın hali biraz daha iyi olunca evden dışarı attık kendimizi ama yağıştan ötürü tıkıldık kaldık avm'ye yinede uykusuz geceler ve evin hastalıklı halinden kurtulmak iyi geldi hatta o kadar ki alışveriş bile yaptım :)).


 Üzerinde bu tarz yazılar olan yastıklara bayılıyorum bu ara, ilkini aldım gördükçe gülümsüyorum :)


Sıradada bu var, eşime göre ortalık yastıktan geçilmiyor ama olsun ben seviyorum enerji veriyorlar bana. Diğer ev aksesuarlarına hiç düşkünlüğüm yok hani vazo, biblo, çiçek vs pek ilgimi çekmiyorda yastıklar ve çerçeveler benim dekorasyon anlayışımda kilit nokta galiba.

4 yorum:

  1. Geçmiş olsun...Evde bir hasta olunca (hele ki bu hasta çocuk olunca) düzen gerçekten bozuluyor.Allah geçmeyen dert vermesin geçici hastalıklar sorun değil.Yastıklar çok şık gerçekten.Siz bu yastıkları aldınız mı? onu anlayamadım.Aldıysanız nereden acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dediğiniz gibi geçici hastalıklar olsun.yastıklar mudodan birini aldım love olan alınacaklar listesinde sırasını bekliyor,siyah beyaz olan yastıgıda ben dikmiştim :)

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun umarım daha iyi olur öpüyorum onu ,kırlent çok güzel kırmızı ve ekoseye bayılırım zaten güle güle kullan sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) teşekkürler, benim içinde ekosenin kırmızısı makbul :)

      Sil