7 Mayıs 2014 Çarşamba

her telden..

Merhabalar, öncelikle hıdrellezde tuttuğunuz tüm dileklerin gerçekleşmesini diliyorum, bende gül ağacı bulamadım, denize atamadım dileğimi ama kendimce gönülden diledim bişeyler en baştada sabır ve sağlık diledim Allah'tan çünkü bu ikisi olursa insan çok zengin demektir, uzaklaşmak isteyipte mecburiyetten uzak kalmadığım zat-ı muhteremlerin benden uzak olmalarını diledim :)).. tabi dünyevi şeylerde diledim ev gibi, zaten dilimde hep dua olan şeyleri bir kezde o gün diledim inşallah olur.
Hafta sonları çok post giremiyorum çünkü babamızda evde olunca atıyoruz kendimizi sokaklara hele havada güzelse değmeyin keyfimize, geciken nisan yağışları artık yerini dahada güzel havalara bırakacak gibi görünüyor evde hissettiğim yaz havası tüm kötü hislerimi alıp götürüyor :),güneş sen ne güzel şeysin  ♥♥.
Yazla beraber acil bir dolap detoksuna ihtiyaç var evde, kışlıklar kaldırılacak hatta giyilmeyenler ayıklanacak, hamilelikte ve sonrasında ki o kilo durumundan ötürü almadığım herşeyi bu yaz sahiplenmek farz oldu :) aslında bikaç bişey aldım ama kadınız işte yetmiyor asla birde nerdeyse iki yılın açlığı var bende :)).
Acemi terzi olarakta bişeyler yapmaya çalışıyorum bu arada. Kızıma tül etek diktim bence oldu şimdi bi etek projem daha var tamamlıyayım onuda yayınlarım .


 Kombin bile yaptım ♥♥. 


Bu sevimli baykuşta yeni çarpı işi projem iplerin siparişi verildi gelince hemen başlayacağım 

4 yorum:

  1. Kombin şekermi şeker olmuş ,etek denemende çok başarılı ellerine sağlık bu arada iplerin geldi sanırım çarpı işini merakla bekliyorum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, ipler bugün elime geçer sanırım bende merak ediyorum sonucu :)

      Sil
  2. Bayılırım kanaviçeye...merakla sonucu bekliyorum...:) etek de çok güzel olmuş, elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siz böyle yorumlar yaptıkça benim daha çok dikiş dikesim geldi :) teşekkür ederim

      Sil