29 Nisan 2014 Salı

merhaba :)

Zorlu geçen bir haftanın ardından daha dinlenmiş olarak merhaba.Kızımın rahatsızlıgından dolayı buralara pek uğrayamadım ama neyse ki artık iyileşme sürecine girdik. Bahar aylarını çok sevmeme rağmen şu hastalıklarla en çok bahar aylarında karşılaşıldığı için sinir oluyorum :). Neyse gelmiş geçmiş olsun inşallah diyeyim..
Hafta sonu bol yağışlı ve sıkıcı geçti benim için pazar günü kızımın hali biraz daha iyi olunca evden dışarı attık kendimizi ama yağıştan ötürü tıkıldık kaldık avm'ye yinede uykusuz geceler ve evin hastalıklı halinden kurtulmak iyi geldi hatta o kadar ki alışveriş bile yaptım :)).


 Üzerinde bu tarz yazılar olan yastıklara bayılıyorum bu ara, ilkini aldım gördükçe gülümsüyorum :)


Sıradada bu var, eşime göre ortalık yastıktan geçilmiyor ama olsun ben seviyorum enerji veriyorlar bana. Diğer ev aksesuarlarına hiç düşkünlüğüm yok hani vazo, biblo, çiçek vs pek ilgimi çekmiyorda yastıklar ve çerçeveler benim dekorasyon anlayışımda kilit nokta galiba.

21 Nisan 2014 Pazartesi

puantiye severimki ben..


Bence puantiye sevmeyen yoktur :). Baksanıza şunların güzelliğine insana enerji veriyor







Bu karavanda yaşayamam ama bahçemde dursun arasıra bakayım :)


sen benim olabilirsin ♥♥♥

18 Nisan 2014 Cuma

iyiki doğdun meleğim

Bir süredir hastaneydi doğum günü hazırlıklarıydı derken anca fırsat buldum blogumla ilgilenmeye. Öncelikle merak edenlere mesaj atanlara çok teşekkür ederim bazen sanal dostluklar gerçeklerinin önüne geciyor, iyiki burdayım iyiki burdasınız :)). Sağlık durumumdaki son durum ise cektiğim kol agrısının nedeni sol omuzumda köprücük kemiğimin altında oluşan ödemmiş zorlanmadan olmuş ilaçla ve dinlenmeyle geçecekmiş ama ben hala süt verdiğim için ne ilaç alabiliyorum doğru düzgün nede evdeki bıdıkla dinlenebiliyorum :)).Geçecek ama zaman alacak iyileşme dönemim..
Kızımın doğum gününün ilk aşamasını başarıyla atlattık çok şükür, ,ilk aşaması diyorum çünkü  iki kez kutlama olacak,ilki aileler ile ikincisi yakın dostlarımızla. Aileler ile olan kısım bizim için daha zahmetli ve yorucuydu birde kızım kalabalığı çok sevmeyince endişelerim iyice artmıştı ama neyseki korktuğum olmadı son misafir gidene kadar gülücükler saçarak gecenin yıldızı olmayı başardı minik melegim :).Dostlarımızla olan kısmınıda pazar günü kutlamayı planlıyoruz daha az kalabalık daha rahat bir ortam olacak inşallah..
Daha öncede bahsetmiştim kızımındoğum günü teması matruşka olacak diye becerebildiğim kadar bişeyler yaptım işte matruşkaya dair.


 Minik meleğim
pastamızda matruşkalı oldu :)


buda kızımın odasından minik bir kare detaylar için ayrıca bir post hazırlayacağım 


 hazırladıgım hatıra çerçevemiz


...


misafirlerimiz için hazırladığım lavanta keseleri ve anahtarlıklarımız 


musmutlu bir haftasonu diliyorum herkese :)

8 Nisan 2014 Salı

sağlıklı günler

Hastane,tahlil, sonuç.. böyle bir başlangıç oldu güne :(. Bir süredir devam eden ve son zamanlarda hayatımı iyiden iyiye zorlaştıran bir kol ağrım var öyle ki bazen kuzumu bile kaldırmak işkence oluyor. Henüz bir teşhis konmadı sabah röntgen çekildi şimdi sırada mr var bakalım evde gergin gergin bekliyorum.. kötü birşey çıkmasından çok o korkunç makineye girme fikri tüylerimi diken diken ediyor şu anda, sonuç için daha sonra endişeleneceğim :)).
Detaylar daha sonra sağlıklı günleriniz olsun..



2 Nisan 2014 Çarşamba

Bugünlerde ben..

Kararsızlığın dibine vurmuş ben :(.Nefret ediyorum bu karar vermenin sancılı döneminden öylemi olsun böylemi olsun derken hiçbir şey neticeye bağlanmıyor.. Kafamı oyalamak için bişeyler yapıp duruyorum ama hiç verimli değilim..


 Yumak dergisi Filiz Türkocağı'nın özel sayısından matruşkaları işliyorum yada işlemek için çaba sarfediyorum malum evde anneye düşkün bi bıdık var :)


Kızımın d.günü için hazırladığım bebeklerimin içini lavanta ve elyafla doldurmaya başladım


            Çok başarılı olamasamda kitap okumaya çalışıyorum 'KURT SEYT VE SHURA'


salonumun renklerinin böyle olmasını istiyorum ama biraz zor gibi görünüyor :( napılmalı diye düşünüyorum


Çünkü mevcut halımın rengi böyle :((